BAGBOYS ,,JUST SAY MOO“

1999 HAIRY MOON RECORDS 002
Lost and I´ll never Find The Way / What Do You Dream ? / Hank´s Song / Deep water / Hindsight Is 50/50 / A Two Step´s One Too Many For Me / Just Say Moo / I´ve Got The Blues For You / That´s Right / Unpackin´ Jackson / Wild Bill Jones / Days Of August.

Bagboys sú z Medfordu v Massachusetts. Táto šestica používa vo svojej šou prezývky takže pod Spider Mike Bag sa skrýva Joel Glassman (husle), Lister Gretcher Bag zas Gretcher Bowder (banjo), Otis Ray Bag je Arthor Weinstein (mandolína), Dusty Bag vlastným menom Andy Hall je dobrista, kontrabasista Harvey Bag je Paul Jost a gitarista Bob Chabot vystupuje ako Bobby Bag.
 Ich projekt ,,Just Say Moo“ je nadštýlový. Obsahuje ako bluegrass tak i súčastný folk a western swing. Osem piesní napísali Paul Jost, Arthor Weinstein a Bob Chabot. Zbytok sú tradiciónale a jedna skladba od Fred Rose.
Originálny obal a celý booklet obsahuje i texty piesni.
Lead vokáli spievajú Gretchen (mimochodom kvalitná bluegrassová banjistka), Paul (so svojím swingujúcim hlasom vo svojich vlastných swingovkach), Bob s príjemným súčastným trendom v speve a Arthor (známi mandolinista z Bostonskej scény hrávajúci jazz so skupinou Debris). Kvalitné sú najmä Bobové skladby ,,Hank´s Song“ a ,,I´ve Got The Blues For You“ v súčastnom bluegrassovom štýle.

Ľubomír Toman, november 2001